Francky Koole

Francky Koole

Specialisaties

  • Oedeemtherapeut
  • ONCO-Balance
  • Medical taping concept
  • Medische trainingstherapie
  • Bedrijfskunde fysiotherapie

In 2004 ben ik afgestudeerd aan de AVANS Hogeschool in Breda. Na enkele waarnemingen te hebben gedaan, werk ik sinds 2005 bij fysiotherapie Dauwendaele.

In de afgelopen jaren heb ik verschillende cursussen gedaan zoals Medical Taping Concept (MTC, Medische trainingstherapie, “het impingementsyndroom van de schouder” en het coachen van herstelgedrag bij patiënten.

Ik ben me verder gaan bekwamen in manuele behandeltechnieken (ad modum vodder). Dit is een manuele behandeltechniek om overtollig vocht uit het lichaam beter of sneller via de lymfebanen te helpen afvoeren. Sindsdien behandel ik ook mensen met vocht (oedeem) problemen in de romp en ledematen. Het grootste deel van de oedeempatiënten zijn oncologiepatiënten en met name vrouwen, waarbij er borstkanker is gediagnosticeerd en die hiervoor een behandeltraject hebben doorlopen. 

Manuele lymfedrainage helpt ook bij klachten als migraine, hoofdpijn, slapeloosheid en darmklachten.

Naast fysiotherapie en oedeemtherapie geef ik nog medische fitness. Dit is een trainingsprogramma geschikt om te revalideren na een operatie of blessure, of wanneer u gewoon deskundige begeleiding nodig heeft bij het sporten/fitnessen. U kunt bij mij ook terecht voor ONCO Balance, een programma gericht op het krijgen van meer energie en het terugkeren in de maatschappij, tijdens of na de chemotherapie en/of bestralingen.

Ook heb ik een 1 jarige opleiding bedrijfskunde voor fysiotherapeuten afgerond om ook de managementtaken binnen onze praktijk te beheersen.

In de toekomst wil ik me graag verder ontwikkelen in de oncologische fysiotherapie, omdat dit een mooie aanvulling is op manuele lymfedrainage behandelingen.

Denkt u, dat ik u kan helpen met bewegings- of vochtproblemen maak dan een afspraak en dan ga ik samen met u op zoek naar een passende oplossing en behandeling voor uw klacht

Fysiotherapie Dauwendaele

 

Hoofdvestiging
Roozenburglaan 89
4337 JB Middelburg

CBS Acaciahof (Kinderfysiotherapie)
Generaal Hakewill Smithlaan 9
4333BW  Middelburg

De Combinatie (Kinderfysiotherapie)
Pablo Picassoplein 121
4382KB  Vlissingen

 

0118 - 61 30 72
Bij voorkeur tussen 8.00 - 12.00 uur i.v.m. aanwezigheid secretaresse

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag  

Vrijdag

Zaterdag

8.00 - 18.00 uur

8.00 - 18.00 uur

8.00 - 18.00 uur

8.00 - 18.00 uur

8.00 - 18.00 uur

8.00 - 13.00 uur