Update maatregelen rondom Corona


Het KNGF (Koninklijk Genootschap Fysiotherapie) heeft in samenwerking met Stichting Keurmerk Fysiotherapie (SKF) en Paramedisch Platform Nederland (PPN) overleg gehad met het RIVM. Zij hebben een voorstel gedaan over een stappenplan en adviezen voor veilig en verantwoorde opschaling van de paramedische zorgverlening.

We zijn nog in afwachting van de definitieve richtlijn vanuit onze beroepsgroep, maar als het goed is, kunnen we volgende week weer gedoseerd aan de slag met het uitvoeren van ons vak.

Dit geldt op de eerste plaats voor medisch noodzakelijke behandelingen, maar we mogen de uitgestelde zorg ook weer gaan opstarten.

Indien u een afspraak wilt maken in de praktijk zal er eerst middels telefonisch- of videoconsult inventarisatie plaatsvinden over de invulling van de behandeling. 

In onze praktijk zijn er maatregelen genomen om een veilige omgeving voor cliënten en medewerkers te realiseren. De therapeuten zullen gaan werken met beschermende middelen. Mocht u zelf ook een mondkapje hebben, dan adviseren wij u deze te gebruiken tijdens de behandeling.

Verder hebben we een aantal regels opgesteld, waarbij we de patiënten vragen hier zich zo goed mogelijk aan te houden:

  • Graag bij binnenkomst de handen ontsmetten.
  • Neem eigen badlaken mee voor over de behandelbank
  • Gelieve het toilet niet te gebruiken
  • Bij symptomen als neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts, of huisgenoten met deze symptomen kunnen we u niet op de praktijk ontvangen en zal er een telefonisch of videoconsult plaatsvinden. 

 

Zo kunnen we op een verantwoorde manier onze noodzakelijke en uitgestelde zorg binnen de praktijk de komende periode weer gaan uitvoeren.

U kunt onze praktijk bereiken via de gebruikelijke wegen; telefonisch tussen 9 en 17 uur: 0118-613072 en 24 u per dag per mail naar info@fysiodauwendaele.nl

Fysiotherapie Dauwendaele

 

Hoofdvestiging
Roozenburglaan 89
4337 JB Middelburg

CBS Acaciahof (Kinderfysiotherapie)
Generaal Hakewill Smithlaan 9
4333BW  Middelburg

De Combinatie (Kinderfysiotherapie)
Pablo Picassoplein 121
4382KB  Vlissingen

 

0118 - 61 30 72
Dagelijks bereikbaar tussen 08:30 en 17:00. Buiten kantoortijden kunt u ons bereiken via e-mail: info@fysiodauwendaele.nl  

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag  

Vrijdag

Zaterdag

8.30 - 18.00 uur

8.30 - 18.00 uur

8.30 - 18.00 uur

8.30 - 18.00 uur

8.30 - 18.00 uur

8.30 - 13.00 uur