Francky Koole

Francky KooleSpecialisaties

  • Oedeemtherapeut
  • Medical taping concept
  • Medische trainingstherapie
  • Bedrijfskunde fysiotherapie

In 2004 ben ik afgestudeerd aan de AVANS Hogeschool in Breda. Na enkele waarnemingen te hebben gedaan, werk ik sinds 2005 bij fysiotherapie Dauwendaele.

In de afgelopen jaren heb ik verschillende cursussen gedaan zoals Medical Taping Concept (MTC, Medische trainingstherapie, “het impingementsyndroom van de schouder” en het coachen van herstelgedrag bij patiënten.

In 2010 ben ik me verder gaan bekwamen in manuele behandeltechnieken (ad modum vodder). Dit is een manuele behandeltechniek om overtollig vocht uit het lichaam beter of sneller via de lymfebanen te helpen afvoeren. Sindsdien behandel ik ook mensen met vocht (oedeem) problemen in de romp en ledematen. Het grootte deel van de oedeempatiënten zijn oncologiepatiënten en met name vrouwen bij we er borstkanker is gediagnosticeerd en die hiervoor een behandeltraject hebben doorlopen. 

Manuele lymfedrainage helpt ook bij klachten als migraine, hoofdpijn, slapeloosheid en darmklachten.

Naast fysiotherapie en oedeemtherapie geef ik nog medical fitness in de naastgelegen sportschool Migron Sports. Dit is een trainingsprogramma geschikt om te revalideren na een operatie of blessure, of wanneer u gewoon deskundige begeleiding nodig heeft bij het sporten/fitnessen. Sinds januari 2015 kunt u ook bij mij terecht voor ON-CO BALANCE.

Ook heb ik een 1 jarige opleiding bedrijfskunde voor fysiotherapeuten afgerond in het najaar van 2014 om ook de managementtaken binnen onze praktijk te beheersen.

In de toekomst wil ik me graag verder ontwikkelen in de oncologische fysiotherapie, omdat dit een mooie aanvulling is op manuele lymfedrainage behandelingen.

Denkt u, dat ik u kan helpen met bewegings- of vochtproblemen maak dan een afspraak en dan ga ik samen met u op zoek naar een passende oplossing en behandeling voor uw klacht.

Fysiotherapie Dauwendaele

 

Hoofdvestiging
Roozenburglaan 89
4337 JB Middelburg

CBS Acaciahof (Kinderfysiotherapie)
Genraal Hakewill Smithlaan 9
4333BW  Middelburg

 

0118 - 61 30 72
Bij voorkeur tussen 8.00 - 12.00 uur i.v.m. aanwezigheid secretaresse

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag  

Vrijdag

Zaterdag

8.00 - 18.00 uur

8.00 - 18.00 uur

8.00 - 18.00 uur

8.00 - 18.00 uur

8.00 - 18.00 uur

8.00 - 13.00 uur